Çu qui nos faut :
250g di farène
4 oûs
in demi-litre di lét
1 pincée de sel
50 grammes di bûrre
1 sachet de suc' vanillé
1 cuillère à soupe di rhum (5 cl)
1)Dins in saladier, verser l'farine avou les ous. Pwia mètèz l'lét en mélingeant avou in fouet.Adjoùtez li suc' vanillé èyèt l'pincée de sel.
2)Lèyèz rpwaser li pâte à crêpe ène eûre dins in plat avou ène loque dissus. Fèyèz chauffer ène poêle, in côp qu`èle èst chaude, versez ène miète di bûrre pou graisser l'poêle.
3)Versez ène demi-louche di vosse pâte à crêpe eyèt fèyèt cûre 1 à 2 munutes di chake costè.
4)Volà vos crèpes sont prèsses, vos plèz austeûre lès midji avou du suc, dèl cassonade ou bén dèl confitûre di fréje. Boun appétit insi! Voila vos crèpes sont prètes, vous pouvez maintenant les déguster. Bon appétit!